• Betrouwbare A Merken

  • Volledige garantie

  • Nette afwerking

  • 18 jaar ervaring

  • F gassen gecertificeerd

Producten

________

Image

WANDAIRCO


Wandmodellen zijn opbouwunits die hoog aan de wand worden geplaatst en worden vooral toegepast voor kleine ruimtes zoals slaapkamers, woonkamers en kleine kantoorruimtes of wanneer er geen verlaagd systeem plafond voorhanden is.Wandmodellen beschikbaar in diverse compacte en design uitvoeringen


Meer info
Image

VLOERAIRCO


Vloermodellen zijn uitermate geschikt voor toepassingen in woonruimten en kleine kantoorruimten. Het is een licht en compacte unit die laag aan de wand gemonteerd kan worden. Door de strakke en slanke vormgeving is toepassing in vrijwel elke situatie mogelijk.


Meer info
https://www.aircoliezenga.nl/aircoditioning/cassette-airco/

CASSETTEAIRCO


Cassette airconditioners worden bijna volledig ingebouwd in een verlaagd plafond, het gedeelte wat zichtbaar blijft heeft een slanke, moderne vormgeving. De Cassette-units zijn uitermate geschikt voor vrijwel alle professionele toepassingen zoals winkels, kantoren, praktijkruimten, apotheken en restaurants.


Meer info
Image

SATTELIETAIRCO


Satteliet of kanaal airconditioners worden geheel uit het zicht boven het verlaagd plafond of technische ruimte gemonteerd. Omdat de roosters overal te plaatsen en ook te verplaatsen zijn resulteert dit in een perfecte luchtverdeling en een bijzonder stille werking van het systeem. Satteliet systemen worden veel toegepast in kantoor, vergaderruimtes, winkels en restaurants.


Meer info
Image

LUCHTGORDIJN WARMTEPOMP


Een luchtgordijn wordt vaak toegepast boven geopende deuren in winkels en restaurants. In de winter wordt koude lucht buiten gehouden en in de zomer juist warme lucht buiten, zo kunnen bedrijven het hele jaar door hun deuren ophouden voor de klant. Deze uitnodigende open deuren werken zeer klantvriendelijk en zorgen indirect voor meer omzet.


Meer info
https://www.aircoliezenga.nl/diensten/onderhoud-en-reparatie/

SERVICE & ONDERHOUD


Een aangenaam klimaat oor bedrijven en particulieren
- Hoogwaardige produkten
- Garantie tot wel 5 jaar
- Energiezuinig koelen en verwarmen
- Perfecte afwerking
- Storingen snel opgelost
- Gecertificeerd koeltechnisch bedrijf


Meer info

Liezenga airconditioning 

Tweede Compagnonsweg 10

8415 AM Bontebok

+31 (0) 629 176 307 
info@aircoliezenga.nl


RouteKlantenportaal


LOGIN